понеделник, 7 февруари 2011 г.

Сватбен календар 2011




Денят в който кажем „Да” на избраникът на сърцето си ни свързва в едно цяло и поставя началото на нашият съвместен път. Характеристиките на този ден определят съдбата на това ново цяло, пътя на развитието му, предизвикателствата и щастливите мигове които му предстоят.
Нека да разгледаме какви възможности предлага настоящата година.

Февруари като в общи линии би могъл да се определи като неблагоприятен за бракосъчетания, тъй като покровителката на Любовта –Венера се намира почти през цялото време в подчертано неприятни конфигурации със злополучни за брака планети Уран, Плутон и Сатурн. След 23 февруари облаците се поразсейват, но въпреки това ситуацията не подкрепя създаването на равнопоставени и продължителни взаимоотношения.

Март Сключилите брак на 10 и 15 имат повече шансове да щастлив съвместен живота.
Неблагоприятни дати са 09,12,17,19,20 март

Април Поради ретроградното движение на Меркурий месецът не е подходящ за офицално встъпване в съпружески взаимоотношения.Изключине правят двойки в чиито хороскопи Меркурий е ретрограден, но и това условие изисква щателен астрологичен анализ.

Май В периода от 20 до 23 май Венера и Марс са в съюз на небето и подкрепени от Меркурий подарявт на онези които скрепят любовта си с брак взаимност щастие и разбирателство. Благоприятни възможности дават и 5,6,8 май. Хубав за партньорството ,но неподходящ за брак е 10 май , а дните между 15 и 17 май категорично следва да се избягват.

Юни Месецът започва със слънчено затъмнение последвано от лунно на 15 юни и това а като цяло го определя като неблагоприятен за встъпване в брак. Изключене за двойки с история , които просто желаят да узаконят съжителството си са допустими на 26 юни.

Юли Серията затъмнения продължава и през Юли което поставя на риск сключените до средата на месеца бракове.Сравнителтно удачни са датите след 20 число на месеца, с изключение на 23 ти.

Август През август отново попадаме в капана на Меркурий и през тази година месецът ще бъде подходящ за страстни любовни приключения, но не и за това да положите подписа си под официални споразумения каквото е бракът.

През Септември подходящи дни са 1ви, 2ри, 28ми, а крайно опасни за връзките са дните между 15 и 18 септември , когато неблагоприятният аспект между Венера и Уран може да внесе разруха и в най-здравите съюзи, а крехките партньорства заплашва със скорошен разпад.

Октомври също не предлага особенно добри възможности- през по голямата част от месеца Венера се намира в Скорпион където не се чувства добре и не подкрепя брачните взаимоотношения.Изключение правят дните 6 до 8 октомври които очертават един от най- благоприятните през годината период, обещаващ щастие за цял живот.

Ноември не обещава много добри възможности.Най- подходящата дата е 6,11 , и в известна степен любимата на почитателите на мистичните числа 11.11.2010 г., която не предоставя много добри астрологични възможности но съвпада с 16 лунен ден, който покровителства хармонията в брачните взаимоотношения.През втората половина от месеца както и в първите две седмици на декември отново попадаме в капана на затъмненията.

Декември Лунното затъмнение на 10 декември е особенно недружелюбно по отношение на младите бракове. На практика това прави периода до 25 декември неподходящ за бракосъчетания.Подходящи дни са 27 и 28 декември.

Искам да подчертая, че посочените дати не ви гарантират семейно щастие. Това са просто най-добрите възможности според общата характеристика на дните през настоящатата година. За да се избере най -подходящата лично за вас дата е необходима консуртация с астролог, който освен характеристиката на дните ще се съобрази и с вашите индивидуални потребности в партньорството, нагласи и житейски задачи. Правилният избор на дата на сватбата може да повлияе на бъдещето на вашият съвместен живот-ако денят е благоприятен и в хармонично взаимодействие с хороскопите на двама ви ,това ще позволи да се изглади напрежението и да се подсили хармонията помежду ви.

Може би ще ви направи впечатление че подходащите за брак дни са твърде малко, но и онези които доживяват до дълбоки старини без сътресения и предизвикателства в семейния живот не са много. Моментът в който кажете своето „Да” е важен и може много да ви подкрепи ,но истинската ви сила ще произтича от Любовта която носите в сърцата си.
Ако вече сте избрали ориентировъчно периода в който искате да встъпите в брак послушайте вътрешният си глас и се съобразявайте най- вече със своите желания-вашите и на партньорът ви.

Освен горепосочените дати можете да се съобразите с дните от седмицата. Неблагоприятни за брак са вторник, четвъртък и събота. Браковете сключени в понеделник ще се крапят на грижата един към друг, а тези в сряда ще зависят от общуването между партньорите. За най-подходящи се считат петък и неделя.

Луната е покровителката на дома и домашния уют и най важния астрологичен фактор при определянето на подходящ за сватба ден.Лунният календар също предлага избор от успешни за брак дни.За продължителни и устойчиви във времето взаимоотношеня е желателно изборът ви да се насоче към дните, в които Луната расте. Но ако просто регистрирате дългогодишно съжителство ,можете да сторите това и в третата четвърт , тъй като това е резултат от започнал вече процес.Най подходящи за бракосъчетание са дванадесети, шестнадесети и седемнадесети лунни дни.

Ако желаете да се венчаете в църква ще тябва да се съобразите и с това, че в дните на пост и по време на големите религиозни празници венчавките не са допустими.

Най -важно обаче е да не забравяте, че вие и никой друг не носи отговорност за личното ви щастие.Ако сте направили своят избор и сте взели своето решение на вас и вашия/та бъдещ съпруг/а , предстои съвместно да изградите собствено домакинство, да дадете живот на дете и най- вече да бъдете щастливи един с друг.
Желая ви взаимна любов и семейно щастие до дълбоки старини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар