неделя, 17 януари 2010 г.

Послание 2012

от Азара
http://www.mahatma-bg.com/poslaniq.html

Здравейте Приятели!


Пиша това послание, провокирана от моя приятелка, която физически не е до мен и ми липсва.

Искам да го нарека призив за да звучи силно

2012година.

Промените,събитията... вече много се пише, кое е истина..?

Ние хората обичаме да драматизираме, за съжаление по често описваме бъдещето катастрофално, особено за случая с 2012.

В представите си трябва да побеждаваме, а за да сме победители трябва да има "враг", трудности някакви.

Планетарното съзнание се променя и ние хората, като част от това съзнание също променяме нашето. Това е еволюционен процес, а еволюцията е движение, не спира. Поради този факт промени ще има, а тяхното проявление ЗАВИСИ ОТ НАС. За да са такива, на които бихме се радвали и биха ни удовлетворили, всеки от нас трябва да намери начин и да се освободи на първо място от СТАХА. Заедно с него са омразата, ненавистта, вината и всички емоции, които ние наричаме отрицателни. Само така ще направим "място" в енергийните си системи за ЛЮБОВТА. Заедно със състраданието /да не се бърка със съжаление/ ще успеем да повишим вибрацията на телата си, което е необходимо за прехода.

Всичко е енергия, но тя е с различна вибрация и от там с различно качество. Планета Земя повишава вибрацията си за да осъществи прехода. Вибрацията на енергията на любовта е с необходимата честота това да се случи без катаклизми. Ако останем в ниската вибрация на страха и другите нисковибрационни емоции

ще изостанем от планетата и може да ни позаболи. Обаче еволюционния процес не е еднакъв за всички.

Това е прекрасното, който желае да се радва на прехода има възможност да го постигне.

Да се учим да обичаме всичко и всички, да се радваме на това, което имаме в този миг като искаме още и по добро за следващия, но ТОЗИ да изживяваме в радост - много е важно. И никакъв страх, любовта и радостта променят енергетиката, повишават вибрацията и отменят катаклизмите.

Най- лесно, като начало е да сте влюбени, после ще дойде и безусловната любов, като запазвате постоянно усещането за радост и щастие.


Не се страхувайте от "трудностите" скъпи Приятели, това е само илюзията, с която сме свикнали да ги приемаме като нещо "лошо".

Да ги приемаме, като предизвикателството, което ни доказва колко много можем и знаем. Така Духа в нас ни насърчава да осъществим стремежа си да го изявим чрез личността си.

Ние сме сложни същества и все повече откриваме,колко това е вярно. Много хора вече са наясно,че не сме само физическо тяло.

Аз приемам системата от четири тела- според учението на Шамбала - физическо,емоционално,ментално и духовно. Духовното тяло е малко по сложно от останалите и различните учения го детайлизират различно.

Но днешното послание има за цел да ви призове да обърнете внимание на хармонията и синтеза на енергията в системата си от четири тела.

Най-често се фокусираме върху едно или две тела.Когато е така, енергията се преразпределя неправилно, това се проявява като болест - физическа или психическа в повечето случаи.Ако задълбаем темата, дисбаланса навлиза и в събитийния ни живот, проявявайки се като дисхамонични взаимоотношения, загуби от всякакъв вид, нещастни случаи... Проявява се закона на Херметизма " каквото горе-такова и долу, каквото вътре-такова и отвън"

Има много начини за балансиране на енергийната ни система, а от тях най-важния е да го правим!

Ние, Човеците наистина сме много можещи, повярвайте приятели!

С много любов към всички и към всичко!

http://www.mahatma-bg.com/poslaniq.html- послание от Азара

1 коментар:

  1. Анонимен16:17:00

    zaednoo s me blagodarq ot imeto na vsicki koito sa tuk vidimi i ne ce pravish poslaniqta im za vsicki-vreme e obicat ni ednakvo-nie dali se obicame..?simonizum

    ОтговорИзтриване