петък, 31 август 2012 г.

А после иде твоята върховна прослава – и Дева е твоето име

СЛЪНЦЕТО преминава през този зодиакален знак от 23 август до 22 септември и съответствува на крайната фаза на лятото. Малко по малко хранителните функции на земята секват.  Това е времето на събиране на реколтата, което изисква внимание, грижи, както и всички необходими качества, за да се извлече най-голяма полза от посятото.  Това е един от най-важните периоди за материалното осъществяване на годината.

В астрологично съответствие присъствието на Слънцето в този знак придава на родените под Дева чувство за ред, методичност и практичност. И още:  интелектуалност, благоразумие, вникване и разбиране на нещата, както и грижа за изпълнение на дълга, за добре свършена работа, склонност към анализиране на нещата в детайли. Дава им развито критично чувство, почтеност.

Силата на родените под знака Дева се изразява в предвидливостта им за утрешния ден, във вниманието за усъвършенствуване на работата, в логиката, която притежават.

Тяхната слабост е в тесногръдието им, което често им пречи да прогресират, да заемат отговорни постове.  В замяна на това те са отлични подчинени, на които може да се разчита....... Целият материал


Няма коментари:

Публикуване на коментар