неделя, 9 септември 2012 г.

Септември 2012 - глобална астрологична прогноза за месеца

Заради подчертаното влияние на зодиакалният знак Дева, става наложително да се заемем с теми свързани с професионалното развитие, образованието и обучението, да определим нуждите от повишаване на квалификацията и усъвършенстване на уменията, си и да се заемем със задоволяването на насъщните потребности на битието.
 
Новолунието на 16 септември, както обичайно ще зададе фона за следващите 3-4 седмици, а те ще бъдат провокативни и сложни в много отношения. Новите идеи и инициативи ще срещнат препятствията на текущите неблагоприятни обстоятелства, а неочаквани обрати могат да ни изправят пред съвсем нова реалност.

Ще ни бъдат нужни наистина много сили, настойчиви и целенасочени действия за да постигнем желаните резултати. Още в началото на лунния цикъл ще станем отново подвластни на основната тема на годината- конфликта между Уран и Плутон, който все по настойчиво ни подсказва, че животът ни и светът в който живеем са на прага на необратима промяна. А подсказванията всъщност целят да ни накарат да участваме в нея - кой както и с  каквото може. Този път спусъкът ще натисне пакостникът Меркурий и това съответно ще внесе изненадващи обрати по сферите и темите, които той представлява - информация, комуникации, транспорт, образование, медии, търговския обмен и договорите. Обичайните вече за глобалния конфликт социални и природни катаклизми ще породят критични ситуации в транспорта и комуникациите и вероятно ще станат повод за преосмисляне и дори нарушаване на съществуващи договори и отношения на локално и глобално ниво. В индивидуален план, периодът ще бъде изпитание за нервите и проверка на устойчивостта им. Но пък и много илюзии ще бъдат развенчани. В крайна сметка кой повече, кой по-малко ще извлече личен опит, необходим за нагаждането към динамично променящата се действителност в която живеем. Тези, които умеят бързо да реагират на промените ще могат да намерят оптимални решения за себе си и могат да превърнат дефекта в ефект, въвеждайки продуктивни изменения в живота и целите си......... Цялата статия

Няма коментари:

Публикуване на коментар