вторник, 8 ноември 2011 г.

За 11.11.11., "Какво да правим?" и Великия Призив

Наближава сакралната дата 11.11.11 . Факт-милиони хора по планетата очакват този ден с ясното съзнание и убеждение ,че той е важен, значим, крайъгълен камък в еволюционното развитие на човечеството. Дали това наистина е така-времето ще покаже. Лично аз смятам че обединените енергиr на толкова много хора, насочени към конкретно проявление, независимо от деня и часа винаги водят до промяна в обективната реалност. Разбира се има моменти когато Вселената осигурява условия за своеобразен скок и моментална трансформация на реалността. Но затова –друг път.

Все по често „промяната” става тема за разговор. Възникват въпроси „Каква?”, „Кога?” „Как?” и „Защо?”. Обичам да отговарям-„ Промяната вече е факт” . Интуитивно мнозина вече са приели, че чрез промяна в съзнанието могат да променят света около себе си. И го правят всеки ден-приемайки и излъчвайки любов, без да позволяват на унинието, страха и завистта да определят битието им.

Интересът към предстоящата дата и готовността да се направи нещо специално тогава го доказват.Това е новата реалност-реалността на така дискутираното пето измерение.В него съзнанието конструира обективната действителност.При съзнателна работа с него можем да сътворяваме света около себе си.Мнозина вече го забелязват, други все още стоят затворени зад границата на собственото си безсилие и инертност.Разберете!- промяната идва отвътре, а действителността е само отражение на нашата нагласа.

Различни духовни и езотерични школи се готвят за този ден според собствените си традиции и преценки. Ако сте свързани с тях следвайте инструкциите им-както споменах обединената енергия на много хора неминуемо води до проявление в реалността. Каквито и да са различията обаче, всички групи са свързани посредством единството на духовния си мотив -всеобщия принцип на Любовта. Осъществява се огромно усилие за синхронизиране, което да послужи на цялото човечество.Това е колосална промяна-вече няма нужда да питате „Какво ще се случи?” Сами разбирате ,че онова което се случва няма аналог в човешката история.Поне в онези рамки, които са познати и описани от науката.

Така че забравете за въпросите какво точно да правим на 11 ноември.Почувствайте го със сърцата си.Излъчете любов от себе си, залейте с нея всичко наоколо.И се опитайте да си представите Светът такъв какъвто бихте искали да бъде- изпълнен с мир, светлина, хармония и благополучие. За цялата Земя и за всички хора по Земята!

В интернет пространството можете да намерите много молитви , медитации и практики. Ако те са ви непознати и чужди ви съветвам да не ги следвате.Те са предназначени за онези които знаят какво правят и могат да го направят.Достатъчна е една проста молитва, с думи произлизащи от дълбините на сърцето ви.

Иска ми се да ви предложа нещо просто и ефикасно.Нещо с което да дадете своя принос, без усещането че правите нещо което не разбирате. Онези които ме познават знаят ,че съм традиционалист в духовните практики. Затова ми се иска да ви запозная с една молитва –призив , произтичаща от зората на духовното пробуждане в Новата Епоха.

Великия призив.

Великият Призив е световна молитва, която е преведена на почти седемдесет езика и диалекта. Това е инструмент на силата за подпомагане на пълното осъществяване на Божествения План на Земята. Използването му е акт на служене на човечеството и на Христос. Той изразява определени централни истини, които всички хора инстинктивно и естествено приемат:
• Че съществува един основополагащ Разум, Когото наричаме Бог.
• Че във вселената съществува божествен еволюционен План, мотивиращата сила на когото е любовта.
• Че една велика индивидуалност, наричана от християните Христос – Световния Учител, е дошла на Земята и е въплътила тази Любов, така че ние да можем да разберем, че любовта и разумът са следствия на Целта, Волята и Плана на Бога. Много религии вярват в един Световен Учител, Когото познават под такива имена като Господ Майтрея, Имам Махди и Месията.
• Истината, че божественият План може да се осъществи единствено посредством самото човечество.

Посредством призив, молитва и медитация могат да бъдат освободени и приведени в действие божествените енергии. Мъже и жени на добрата воля от различни вероизповедания и нации могат да се обединят в световно служене, донасяйки духовни ценности и сила на един угнетен свят. Великият Призив не принадлежи на никоя отделна религия, секта или група. Неговото разпространение е форма на служене, осъществявана от ,,Световната Добра Воля”. Той принадлежи на цялото човечество.

Науката на призоваването е в действителност интелигентното организиране на духовната енергия и на силите на любовта, а тези - когато са ефективни, ще предизвикат ответа на духовни Същества, които могат да работят открито сред хората и така да установят тясна връзка и постоянна комуникация между човечеството и духовната Йерархия. Чрез използването на призоваваща молитва, или стремление – без значение е коя дума ще бъде използвана – може да се постигне досег с духовните енергии и те да бъдат приведени в действие, като посредством ясно мислене, насочена мисъл и умствено възприятие, те могат да бъдат превърнати в обекти на човешкото желание.

Този Призив е по същността си молитва, която синтезира най-висшите желания, стремления и духовни нужди на душата на самото човечество. Той трябва да бъде употребяван по този начин.

Никой не може да използва този Призив или молитва за просветление и за любов без да предизвика мощни промени в нагласите и житейските си намерения. Ние сме това, което мислим в сърцата си.

Не е нужно да правите нищо специално. Застанете в удобна поза, обърнете съзнанието си навътре , почувствайте светлината в себе си и любовта в сърцата си. И после за висшето благо на всичко и всички, убедително и с вяра произнесете думите:


Великият Призив

От центъра на Светлината в Ума на Бога
нека светлина струи в умовете на хората.
Нека Светлината слезе на Земята.

От центъра на Любовта в Сърцето на Бога
нека любов струи в сърцата на хората.
Нека Христос се върне на Земята.

От центъра, където Волята на Бога знаят,
нека цел ръководи малките човешки воли –
Учителите тази цел познават и ù служат.

От центъра, наречен род човешки,
нека Планът на Любовта и Светлината бъде изпълнен
и нека той запечата вратата, зад която обитава злото.

Нека Светлината, Любовта и Силата възстановят Плана на
Земята.


Не е нужно също така да се притеснявате за точността на деня, часа и минутата. Енергиите работят от дълго време и ще продължат да работят и занапред все по-интензивно. Просто когато почувствате че сте готови, се присъединете към работата на милионите хора по земята.Искрено ми се иска да вярвам че тази молитва ще стане част от ежедневието ви.

Благодаря Ви сърдечно!

Използвани материали от http://triangles-bg.fateback.com/









Няма коментари:

Публикуване на коментар