понеделник, 9 май 2011 г.

Лунният календар-начин на живот


13 - 15 май 2011 Лунен Семинар в Еленския Балкан, С.Яковци
Сред изобилието на цветове и звуци на майската природа, ще наблюдаваме как Луната се оглежда в спокойните води на язовир Яковци и ще поговорим за :
• Митологичния образ на Луната
• Значението на Луната, като фактор формиращ психоемоционалните и физически характеристики и процеси.Процесите управлявани от Луната.
• Фазите на Луната и тяхното значение в цикличното развитие на природните процеси и човешката активност.
• Кратка характеристика и значение на лунните дни - активност-пасивност, камък, диета, акцент за деня. Някои по -особени дни имащи пряко отношение към работата на духовния ученик и последователя на духовни практики.
• Значения на Новолунията и енергетиката на импулса задаван от всеки знак.Как да използваме енергията на новолунието и пълнолунието.Практически препоръки за задвижване и усвояване на енергетиката на всеки зодиакален знак.
• Хранителния режим според движението на Луната.
• Ще говорим за растенията и как използвайки знанията си за движението на луната да се погрижим по- добре за тях ,да намерим подходящите дни за посев, разсаждане, поливане и торене. Всеки ще засее свое собствено.

Цената от 180 лв. (от 3 - 4 човека в стая),
200 лв. - мезонет за двама,
240 лв. самостоятелен мезонет.
Включва 2 нощувки, всички хранения: здравословна кухня съобразена с фазата на луната, сутрешни йога практики,папка са материали от семинара, лунни медитации и растения за посев.

Лектор , Елена Пенчева - практикуващ
астролог, бахов терапевт, специализирана в рекреация и мениджмънт в рекреацията. От 2009г. води собствена рубрика Астрологична картина за деня във Varnautre.bg


за информация и записване - 0887302268
email liondalisious@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар