петък, 4 декември 2009 г.

Старайте се да бъдете честни и справедливи дори и в най-безобидните ситуации.

5-6 декември 2009г.

В съботният ден все още сме подвластни на настроенията от петък и търсим повече уюта и спокойствието на домашното огнище, или на контакта с хора които познаваме и приемаме добре. За някои обаче , денят ще започне доста интересно и вълнуващо с промяна на плановете и настроението, неочаквани новини или посещения у дома.Събитията може да се развият непредсказуемо , което ще поизнерви по затворените и предпазливи хора. Хубавото в случая е, че повечето случайности ще бъдат благоприятни , а обратите -щастливи . Все пак бъдете внимателни, за да не се оплетете в илюзии и измамни предложения.Ако почувствате че общуването с хора извън най -тесния ви личен кръг, ви натоварва емоционално и ви изтощава физически, по - добре не се напъвайте излишно да се впишете в общата социална среда.Тя и без това днес, що се отнася поне до светлата част на деня, няма да предостави кой знае какви изключителни ситуации и примамливи възможности. Денят може да бъде използван пълноценно за въвеждане на порядък във всякъкви дела и взаимоотношения иуспешно решаване на битови въпроси.Пазате се от пияни и психически неуравновесени хора.

Във вечерните часове, когато Луната премине в знака на Лъва у повечето хора и най-вече при представителите на въздушните и огнените знаци ще нарастне въодушевлението, но и неспокойствието и промените в настроенията.За сметка на това пък през цялата вечер и в неделния ден, чувствата ще преливат нажежени от идеи, с широк размах щедрост и помпозност. Ще бъде удачно открито да изразяваме емоцоналните си предпочитания и влечения .Това със сигурост ще донесе удоволствие както на нас, така и на онези, които са обект на нашето внимание. Личните чувства ще се интегрират много удачно с обществените ангажименти и социалния живот, което създава добра предпоставка за шумни празнества много веселие и споделена радост. Общоприетите стандарти и общественото мнение в една или в друга степен биха могли да станат повод за гордост от партньора или любимия човек. Тези,които пък не са оценили в миналото някой до себе си и са допуснали той да напусне живота им, може да останат замислени и подтиснати от собствената си проява на недалновидност или егоизъм и коравосърдечие.
Неделният ден дава добри възможности за активна почивка. Удачно е да се отдадате както на кратки романтични пътешествия така и да се посветите на своето хоби с ентусиазъм и увлечение.Това е прекрасно време също за покупки, предпразнична потготовка, прояви на взаимопомощ и великодушие. Не се ограничавайте, но и не се изхвърляйте твърде много- идеализмът днес заплашва да разруши здравите конструкции, стоящи в основата на бъдещите ни планове.Прекомерните разходи могат да заплашат бюджета ви, а прекомерните очаквания –емоционабната ви стабилност.Друга опастност която може да осуиети успеха ви през тия дни е порявата на гордост, високомерие и заядливост.Старайте се да бъдете честни и справедливи дори и в най-безобидните ситуации.Където е необходимо се освободете от товара на миналото, преодолейте на съмненията и простете.

Здраве хранене и красота.
В съботния ден ще бъде трудно да ограничите храната, но се опитайте поне тя да бъде по-лека, топла,по възможност вегетарианска.Старайте се също така да избягвате потъването в деперсивни състояния и поддаването на страхове и тревоги с неясен характер.Те ще ви изтощят емоционално и ще ви отслаби физически.Денят е много подходящ за посещение в спа център и провеждане на прочистващи кожата и тялото процедури.Уязвими органи са гърдите,стомахът и червата-да се избягват манипулации и операции в тези области.
В неделя уязвими са сърцето и сърдечната система, гръбнака, далака, ребрата и диафрагмата.Избягвайте прекалена проява на емоции и сърдечни вълнения.Много подходящ ден за всичко свързано с външния вид и разкрасяването.Удачно е почистване на кожата с пилинг процедури, плодови киселини, посещение във фризьорски салон, епилация въобще всичко което може да ви накара да се почувстате по красиви и желани.Ефекта ще бъде повече от удоволетворителен

Няма коментари:

Публикуване на коментар