четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Да съберем 1 млн. гледания за Златната Ябълка


Димитър Петров и екипът аниматори от студио "Змей" са си поставили амбициозна, но не и непосилна задача: за 10 дни трейлърът на проекта им "Златната ябълка" да събере 1 млн. гледания. Броенето започна на 16 ноември, а цялото име на проекта гласи "Национално предизвикателство Един милион: Да направим българския сериал "Златната ябълка" световно събитие". Подкрепата на световната интернет аудитория, доказана с такъв голям брой гледания на клипа, ще даде основание на авторите да преговарят с големи анимационни компании и разпространители и да ги убедят да инвестират в реализацията на целия проект. Затова и призовават: "Покажете трейлъра на приятел в чужбина."

„Златната ябълка" е приключенски екшън сериал. Той е насочен към широка демографска група, започваща с деца между 10 и 13-годишна възраст, но разглежда и теми, които биха представлявали интерес и за по-възрастния зрител. Рейтингът на сериала е 8+, като целевата публика се състои както от момчета, така и от момичета.

Всеки сезон на „Златната ябълка" се състои от 24 епизода, всеки с продължителност 24 минути. Това е анимационен приключенски сериал, който може да се излъчва в праймтайм. В него децата ще харесат приключението и екшън елементите, а на по-възрастната публика ще допаднат екзотичната среда и съвременните теми. Всеки епизод проследява историята за някоя от различните групи по техния път към ябълката.

Разплитайки собствените си истории, нашите главни герои намират начин да разрешат по-големите проблеми в родните си места. Сериалът ще запознае зрителя с нов и интересен свят, вдъхновен от митология и фолклор, които са непознати на съвременната западна публика.

Стилът на сериала ще използва смесени техники, комбиниращи дигитални 2D герои, като някои от фентъзи съществата ще бъдат 3D. Декорите ще са дигитално нарисувани с компютърно генерирани ефекти.

В момента сериалът е във фаза на предпродукция. Аниматорите се оглеждат и за потенциални инвеститори и разпространители, които да помогнат за финансирането и реализирането на „Златната ябълка". Повече информация за проекта може да намерите на сайта на "Златната ябълка".


http://standartnews.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар