неделя, 11 октомври 2015 г.

Седмичен лунен хороскоп 12-18 октомври

През седмицата ще можем да разчитаме на подкрепящата енергия на новолунието във Везни и съзидателните принципи, които ще започнат да се проявяват под въздействието на оформящия се в земните знаци Дева и Козирог фонов тригон между Юпитер и Плутон. Планети и знаци традицинно свързани с бизнеса, кариерата, плодовете на труда  и паричните потоци. До края на седмицата активно участие в него ще вземе и Марс  а по-късно през месеца -Венера, така че запрятайте ръкави и се захващайте за работа. Присъствието на Марс сочи, че за бъдат реализирани тези продуктивни възможностите е необходима лична инициатива. Венера и Юпитер макар и намиращи се в неудобна знакова позиция, гарантират резултатът. Условието което те поставят е да бъдем по-скромни, по-практични, да не се изхвърляме и да се движим в границите на реалните си възможности. Всички обаче дружно припяват, че успехът ще се усмихне на трудолюбивите и дисциплинираните,  които проявяват усърдие и старание. Затова размърдайте се и гледайте когато късметът дойде да ви завари да работите.Сили няма да ни липсват , а продуктивността и резултатите ще ни мотивират допълнително. Земните знаци - Телец, Дева и Козирог за които тези качества са природа със сигурност трябва да положат усилия за да не пропуснат този шанс за значителен житейски напредък. Ориентирайте се по тях, а ако ви трябва съвет по въпроси свързани с практичност и реализъм не се колебайте да ги попитате. 

Новолунието настъпва на 13.10 в 2,05 ч.

Луна без курс през седмицата
13.10.2015 2:06 — 23:38
15.10.2015 2:58 — 16.10.2015 11:18
18.10.2015 10:48 — 18.10.2015 20:52

Седмицата започва с последният ден от Лунния месец. Луна във Везни. Най-добре да посветим понеделникът на ретроспекция и уточняващи миналото разговори. Разговорите по лични теми с колеги и близки ще ни помогнат да постигнем душевен мир. Преди Новолунието е полезно да Въведем порядък в дома и на работното место. Ще можем не просто да подредим, а да направим пространството около себе си по-удобно и красиво.

В понеделник срещу вторник Новолунието във Везни ще отбележи началото на нов лунен месец, който ще премести фокусът върху регулирането на делови и лични взаимоотношения. На фона на стабилния земен тригон, месецът се очертава като успешен за начало на делово сътрудничество обслужващо мащабни перспективни проекти и значими дела, постъпване на работа, встъпване в сериозни партньорски взаимоотношения. Посветете вторникът на обмисляне и проучване на плановете и делата си.

Луната в Скорпион в сряда, ще провокира изявата на решителността макар и продиктувана от страхове и съмнения. Страхът се бои дамо от едно-че няма да успее да ни уплаши и единственият начин да прогоним притесненията е да спрем да се страхуваме от тях.В сряда с лекота ще ни се удаде да предприемем  онова, което преди е изглеждало трудно дори плашещо. С воля и решителност в сряда и четвъртък можем да дадем успешен старт на практични и продуктивни начинания. Енергията на новолунието ще ги захрани със сила и жизненост. Решителността си има и обратна страна обаче - проявяваща се най вече като войнственост и раздразнителност в общуването. Не забравяйте че вашите събеседници вероятно също се намират под въздействието на скорпионската Луна и  могат да се окажат опасни противници.В четвъртък Луната ще се движи без курс, което ще намали продуктивността, но ни предоставя възможност за работа върху себе си - в случая фокусът следва да бъде насочен към установяване на самоконтрол и генериране на лична сила.Не подценявайте най- простата и достъпна практика за придобиване на сила и отключване на енергийните потоци в тялото - страстния секс. В месеца на Венера партньорската тема винаги е едновременно дълг и удоволствие.

За правилата, нормите и необходимостта да се придържаме към установените рамки в социалното поведение ще ни напомни срещата на Луната със Сатурн в петък следобед. Луната в Стрелец обичайно не познава нито рамки нито граници, но сега, а и в следващите две години, ще се наложи да развием в себе си сериозно и уважително отношение към тях и възпитателните процеси ще се протичат най-вече тук където Луната среща Сатурн. Близнаци, Деви, Стрелци и Риби вече започват да разбират това. Забравете за излишествата и най вече за прахосничество на време и средства за безполезни развлечения. Насочете вниманието си към сериозни или възвишени цели. Това не значи да прекарате петъчната вечер в офиса, а уикенда в почистване на мазето и тавана обаче. Стрелец е социален, светски и философски настроен знак, което означава, че ако попаднете на парти ще трябва да се фокусирате не около бара, а в създаването на полезни връзки, а почивните дни е редно да посветите на обучения, семинари и разходки сред природата. Тук думичката редно е избрана съвсем съзнателно и тенденциозно.

Спокойното настроение в неделя вечерта използвайте за обмисляне на най-важните си цели и задачи през есента и разработването на стратегически планове за тяхното осъществяване. Още в началото на следващата седмица съдбата може са ви предложи възможности за фундаментален пробив при осъществяването им.

Успешна и ползотворна седмица на всички!


Няма коментари:

Публикуване на коментар