неделя, 25 октомври 2015 г.

Астрологична картина на седмицата 26 октомври - 1 ноември

Ще посрещнем седмицата с жизнерадостно и енергично настроение и готовност смело и открито да воюваме за правото си за място под слънцето. Ще ни липсва търпение обаче, а и способност за концентрация. В понеделник, ако  в сутрешните часове не намерим подходящ начин да постигнем вътрешен баланс, по обед ще ни бъде трудно да се въздържим от избухване.Това определено е ден, в който трябва да избягваме хора и ситуации, които обичайно ни поднасят емоционални провокации. Луната вече ще се приближава към пълнолуние, когато обикновено трудно контролираме реакциите си. Съществува риск от възникването на спорове по незначителни причини, които обаче могат да имат неочаквани последствия. Като цяло разумно е да не планираме за този ден нещо важно.

Пълнолунието всъщност настъпва във вторник и определя емоционалния фон на цялата седмица, фокусирайки вниманието ни върху "хляба насъщен" и решаването на практичните въпроси на битието. Ако ви се прииска с един удар да разсечете възела на всичките си проблеми обаче, или с един изстрел да застреляте няколко заека внимавайте много. Може да се окаже, че не сте се прицелили в точните зайци. Използвайте прилива на сили за да решите назрели въпроси от финансово естество. Личните взаимоотношения също ще се превърнат в значима тема. Бъдете внимателни! Това пълнолуние ще разкрие обстоятелства указващи качеството на взаимоотношенията, потребностите и намеренията на участниците в тях и дава възможност за обзор на обективната картина, със всички "за" и "против" , както и с потенциалите на жизнеспособност и разбирането за това как да се действа от тук нататък. Впрочем това важи и за останалите житейски сфери където ще придобием представа за реалното положение на нещата. 

Идеи и възможности за спокойни и обмислени постъпки и решения ще ни се предоставят в сряда. Това ще бъде най-спокойния и ползотворен ден през настоящата седмица. Обменът на Луната с Юпитер, Венера и Марс ще ни донесе усещане за баланс и стабилност. Изключително удачен ден за бизнес начинания, инвестиции и покупки, а предложенията и разговорите проведени днес носят перспективи за решаването на материални казуси и въпроси. Ако не оказвате натиск върху интимния си партньор и не изисквате от него твърде много, в следобедните часове пък интимните срещи и взаимоотношения ще бъдат източник на приятни вълнения, щастие и удоволствие. 

Четвъртък ще бъде труден за комуникациите ден, въпреки че желание да изложим идеите и мислите си и надежда че ще бъдем чути и разбрани няма да ни липсва. Обменът на информация обаче ще протича при затруднени условия, а с напредването на деня ще намалява и нейното качество. Умишлено или не, може да се окажем подведени. По-добре да не разчитаме на ушите и очите си в този ден, а получената информация ще трябва в последствие да проверим.

Петък ще бъде най-трудният в емоционално отношение ден през седмицата, с пристъпи на нервност, раздразнение и гневни изблици на чувства. Дори спокойните и уравновесени личности  могат да останат изненадани от себе си в такъв ден. Информационния поток буквално може да ни извади от равновесие и да ни накара да изгубим самообладание, а склонността към спорове и налагане на личното мнение чрез конфликт може да ни отведе на ръба на нервна криза. Категорично се въздържайте от изясняване на взаимоотношения.

Почивните дни най-добре прекарайте в тесен семеен кръг или посветете на любимия човек. Обществените дейности ще протичат със променлив успех. Почивката в спокойна и позната обстановка ще създаде предразполагащи условия за задушевно общуване с близките. В неделя вечерта задължително прекарайте в романтично уединение, а ако сърцето ви копнее за някого поканете го на романтична среща. След конфликтите от близкото минало, извадили на показ съществуващите противоречия, сега е времето да ги изгладим, да постигнем хармония и единство. Обсъдете ги спокойно и внимателно, с любов, разбиране и готовност за постигане на взаимно удовлетворяващ компромис. Направете си правилните изводи и заедно съставете нови правила във взаимоотношенията и по-ефективни стратегии за вашето общо бъдеще. Те ще ви гарантират интимно щастие за месеци наред. Връзките възникващи в първите дни на Ноември ще бъдат действително надеждни и устойчиви. Вие сте истински щастливци ако любовта е почукала на вратата ви, или се възражда в живота ви точно сега.

А ето и едно клипче специално посветено на новият цикъл на Марс и Венера.








Няма коментари:

Публикуване на коментар