неделя, 18 октомври 2015 г.

Седмичен хороскоп 19-25 октомври

Седмицата започва с растяща луна в Козирог- идеално време за значими постъпки касаещи напредък в кариерата, стартиране на важни делови проекти и постъпване на работа. Особено ако не очаквате бързи резултати, а искате да разчитате на стабилен и устойчив във времето растеж. Дори и да не сте изправени пред важен старт в живота си, постарайте се да се погрижите за неговата организация. Така делата ви през следващите седмици ще бъдат по организирани, а това със сигурност ще повлияе и на резултатите от тях. Ще разполагаме с енергия дори в излишък, което при обещанието за спокойна и предвидима обстановка от страна на звездите и подкрепата на рационалния и незамърсен от емоции ум, може да излъчи понеделник и вторник като най-успешните дни през тази седмица.

Бъдете решителни и максимално практични, защото в сряда емоциите както и поведението ни ще станат далеч по-непредсказуеми. Респективно на околните също. Луната във Водолей ще украси живота ни с екстравагантни хрумвания и постъпки, затова не се изненадвайте от внезапните промени в обичайната обстановка, деловия график или реакциите на хора, които смятате че познавате добре. Е, това е начин да ги опознаете още по-добре, особено в неформална приятелска атмосфера. Степента на продуктивност значително ще намалее, а и голяма част от времето ни, особено в четвъртък, ще отлети в непринудени но не съвсем съдържателни разговори, което няма да се хареса на онези които сега, съвсем уместно са по-практично настроени. Но пък небето ни обещава идеалната атмосфера за установяването на симпатии и приятелства. Компанията на приятели и съмишленици, обмена на идеи и информация касаещи интелектуалните ви интереси ще ви поднесат приятни изненади, добро настроение и със сигурност ще повлияят на общото ви благосъстояние, така че не се колебайте да им посветите повече време.

Петък ще започне вдъхновяващо, но може да приключи разочароващо за онези, които търсят ясни отговори и бързи резултати. Тук е мястото да ви обърна внимание че, не само в петък, а и през целия месец късметът е на страната на търпеливите, а на успех ще могат да разчитат дела с по-дългосрочни перспективи. А онова което е остава трайно обикновено се случва бавно. Позабавете темпото. Това може да ви даде възможност да видите и чуете неща които в бързината сте пропуснали. Вечерта както се полага за петък със сигурност ще ви се прииска да разпуснете сред приятна компания и хубава музика. Музиката ще достави истинска храна за сетивата ни, но внимавайте с алкохола, който в тази вечер ще има далеч по-мощен ефект от обичайното. В събота, особено ако ви нападнат мнителност, раздразнение и самосъжаление потърсете утеха в разходка сред природата. Избягвайте преки конфронтации и изясняване на взаимоотношения - ще ви бъде трудно както да се обясните, така и да вникнете в думите на събеседниците си. Най-добре си починете в усамотение, почетете книга, гледайте филми, а активните занимания и динамичното общуване планирайте за неделя. Неделя е подходящ ден и за среща с родители и възрастни роднини-ще получите безценни съвети.

В заключение, нека обобщим че седмицата ще бъде много продуктивна в делови аспект и ще донесе успех на тези, които знаят какво искат, умеят да си поставят реалистични цели и целенасочено да работят за постигането им. Ако вашите планове и инициативи са добре обмислени и планирани, те най-вероятно ще срещнат подкрепа. Включително финансова. Преди всяка стъпка обаче, е нужно добре да обмислите всичко. Не се залавяйте с дела, които смятате да обмисляте ходом. Работете по план, с добре обмислени действия и разчетени срокове и се заредете с търпение - резултатите няма да са мигновени. Слабото място на този иначе изключително продуктивен месец е необмисленото пропиляване на възможности, ресурси и парични средства. Непрактичността и невярната оценка на възможностите и обстоятелствата може значително да усложни живота ви в следващите седмици. Бъдете коректни в общуването, не поставяйте ултиматуми, не изкривявайте информацията и не се опитвайте с натиск да наложите своето мнение. Не проявявайте небрежност както в делата така и във взаимоотношенията си с околните. Включително в личните, които сега са в процес на проверка и обновление и в края на седмицата могат да ни подарят както страстни демонстрации на дълбока привързаност така и сладки мигове на душевно единение.

Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар