сряда, 21 ноември 2012 г.

Лунна диета : Храна от луната - космическите правила за здравословно хранене и щастлив живот



Синхронизирането на хранителния режим с природния цикъл, посредством древното знание за циклите и фазите на Луната, е много просто и същевременно ефикасно. Необходими са малко знания, малко самодисциплина и много желание.

Знанията - от мен, дисциплината и желанието от вас. С удоволствие ви каня на среща-семинар за да се опитам да ви разкрия посланията на тази кулинарна вълшебница - Луната. 

Съставената с нейна помощ диета, спомага за правилното усвояване на хранителните вещества и освобождаването на токсините и шлаките, без това да вреди на тялото и психиката. Идеалната форма зависи от балансираното състояние на организма и хармоничното разположение на духа. Тя не измъчва тялото, тъй като не се намесва в неговите вътрешни процеси , а напротив съдейства за тяхното оптимално протичане.


Програма:

1.Ще започнем с изясняване на значението на Луната, като фактор формиращ психоемоционални и физически характеристики и процеси, от които зависи отношението ни към храната, начинът по който усвояваме и изразходваме енергията придобита от нея. Ще разгледаме физиологичните и психични процеси свързани с храненето, които са управлявани от Луната.
2. Ще поговорим за това как да използваме цикличното движение на Слънцето и Луната за да постигнем повече здраве, щастие и удволетворение от живота. Кога да направим диета за успешна редукция на теглото. Защо стопените килограми бързо се завръщат и как да избегнем това?
3.Ще се научим, как да нагодим своя хранителен режим спрямо движението на Луната. Кога - кои вещества се усвояват най-добре и защо е необходимо да нахраним клетките с тях.. Елементи и качества на храната и време за тяхното усвояване.
4. Кратка характеристика и значение на лунните дни -активност-пасивонст, диета,акцент за деня.Някои по-особени дни имащи пряко отношение към хранителния режим на последователите на духовни практики.
От този семинар ще научите:
- Какви са нуждите ви, вашите уникални потребности и как да избегнете компенсациите на утешителното похапване.
-От какви храни се нуждаят вашите любими същества за да се почувстват емоционално удволетворени, сити и доволни от живота.
- Как чрез хранителния режим, да възпитате и укрепите емоционалното здраве на детето си за да расте то самоуверено, щастливо и доволно от живота. Ще научите защо детето ви не иска да се храни, или напротив проявява нездравословен интерес към храната и най-важното ....как да се справите с тези проблеми? Какво е общото между храната и самоувереността?
И още : Класификации и лични препоръки, към всеки от участниците.
Не е необходимо да имате астрологични познания.
Необходимо е да изпратите предварително е-мейл с рождена дата - за вас самите и тези ваши близки, за които искате да полагате пълноценни и здравословни грижи.
Всеки участник ще получи папка с материали по темата.

Семинарът ще се проведе на 01 декември, от 14 часа до 19 часа, в център "Вселена". 
Адрес: гр. София, ул. Георги Бенковски" № 11, ет.4 /последен/ - входа е срещу чайната
Цена 25 лева

И-мейл за записване, изпращане на данни и въпроси : liondalisious@gmail.com
Въпроси можете да задавате и по телефона - 0887 302268

Ще се радвам да се видим там !
Елена Пенчева



Няма коментари:

Публикуване на коментар