петък, 29 февруари 2008 г.

Петък сутрин

Хъъъх.....часът е 7,45!!!!!!!!!!!!
МРАЗЯ ДА СТАВАМ РАНО!!!
Блъскам се в стените , пълня пипнешком кафеварката и внимавам нещо да не счупя щото напоследък всичко наоколо е крехко и се чупи, руши и разпада, ей така на, дори и без мое участие. А една мисъл не спира да ми смущава равновесието....
Кому е нужно всичко това???
Аз МРАЗЯ да ставам рано!
Ама мразя и да си лягам рано.И обкновенно като дойде ред другите хора да си лягат намразвам и съня щото ...всички заспиват и .... аз с кого да си приказвам а? Мииии..., той съня си е пропиляно време, особенно ако не сънуваш! Има тооолкова по-интересни неща!!!!
ОХХХ....много ми е зле!
Направо свят ми се вие???
Какво по дяволите правих снощи? - приятелите ми бяха на гости , смяхме се много, хапвахме, пийвахме, аз малко повече защото бях много развълнувана след изложбата!!!!!Ама чак пък толкова да ми е зле!?!
УФффффффффф ..тц!Не –това беше предната вечер!
Изложбата!!!
Беше страхотно!
Лелееее..., как ми се вдигна адреналина на този търг - като в казино даже още по яко. И толкова много усмвики и приятни емоции.Ще взема да се пренасоча професионално. Продадохме всички фотографии , че и немалко картини и то с по 200-300% надаване. Ама яко! За каузата - да върнем усмивката на едно дете!!! Ето това е наистина нужно! Получи се страхотно! И всички бяха доволни! Аз и сестра ми най-вече! Благодаря ти сестричке!!!
Ама снощи.....Снощи си стоях сама в къщи, една от малкото спокойни и тихи вечери напоследък, отдадени на любими занимания. И много се смях!!! На всичко и на всеки, на себе си най - вече!!!
А днес ми е зле и свят ми се вие!
Ами явно смеха и спокойствието не ми се отразяват добре напоследък!
По мое мнение настроението и настройката ми не са адекватни на ситуацията-прекалено веселие и оптимизм струи от мен , при положение че току що през живота ми мина „цунами” и май ще са серия . И една такава лекота – криле са ми поникнали, а светът ми е тесен. По мнение на един близък приятел пък това било истерия! Да, бе да! Че то значи много хубаво нещо било това истерията!?!?! На мен защо досега никой не ми е казвал, че да си истерясвам така освежаващо от време на време!?!
Леле вече е 8 и 15.Тичам в банята.
..........
Пак съм тук!
Готова – изкъпана, облечена, гримирана.
Много ми е зле!!!
Направо свят ми се вие!
Май имам температура! Висока! Дали да не си остана в къщи а???
Не може!!!
И днес както всеки ден напоследък имам много работа.
Важна!!!
Много разговори, решения, после тичане, ходене - връщане, нови разговори, нови решения. И на другия ден пак в изходна позиция. Вземи, помисли, подпиши, отиди – не става.Ми как ще стане като не му е сега времето казвам аз, ама никой не ме чува. Вече даже и не казвам. Просто вземам, разглеждам, мисля /чак толкова и не му мисля щото знам че утре пак, .... и как да мислиш върху нещо в което не виждаш смисъл/, подписвам, тичам-връщам се.
Някъква безумна въртележка!
Сигурно затова ми се вие свят ?!?
Дали да не си остана в къщи а?
Айде ще отида-имам важна работа! Пък и е петък! После три дни почивка! Понеделник е почивен ден!Ехееейй!
А днес ще говоря, ще слушам, ще мисля, ще подписвам, ще тичам и ще се връщам!
Във въртележката.

Ами ако не се върна?????

2 коментара:

  1. Анонимен9:28:00

    Абе то не цунами, ами май си в нещо като затишие пред буря, а?

    ОтговорИзтриване
  2. Абеее, тя една буря вече мина.
    Може би е затишие между две бури ..:))))Хехее!
    Снощи разсъждавах по твойта тема-лесно ли е да си извънземен.Ми не е !!!
    Ама за това отделен материал.Тия дни.
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване