сряда, 2 декември 2009 г.

Единствено прибързаността и недоглеждането могат да застанат днес на пътя на успеха ви.


03.12.2009

Слънце Стрелец
Луна Близнаци
Пълнолуние
17-18 лунен ден


Денят, в неговата светла част е предназнечен за веселие и разкрепостяване, общуване и тържество на всичко ново.На хората на изкуството ще предостави полет на душата и широта на мисълта, вдъхновение и необичайно добри възможности за материализиране на творческите идеи.С особена сила това се отнася кай вече за майсторите на перото-писатели,журналисти, та дори и учени, работещи с по-духовно и философки ориентирани категории на познанието. Време е да писмено изложите мислите си , да огласите резултатите от вашата научна работа, да изнесете на доклад или да защитите знанията си.

Не унивайте, ако не попадате в някоя от по-горе изборените групи- избранници на сътбата. Днес сполуката на практика обгрижва всички, така че в което и да е поприще да се изявявате, каквито и да са темите на деня и стрмежите на сърцето за вас, ще успеете в една или друга степен да се доближите до желаният резултат. Пожелавам ви го от все сърце! Възползвайте се от всеобщия ентусиазъм и опимизъм и смело вървете напред! Единствено прибързаността и недоглеждането могат да застанат днес на пътя на успеха ви. Въздържайте се от прекалено ексцентрични идеи и работете с проверени и овладяни методи и средства .

Във вечерните часове си струва да бъдете малко по внимателни зад волана, да не се изнервяте излишно от задръствания и недобросъвестни действия на останалите участници в движението. Нервността и припряността няма да са ви от полза, но със сигурност ще ви направят по-разсеяни и податливи на необмислени действия. Избягвайте спорове, енергично налагащи волята си хора и такива чиято емоционална нестабилност може да ви извади от равновесие.

Венера,планетата на любовта и хармонията от вчера навлезе в сектора на Стрелеца и много от вас ще започват да усещат една свобода и лекота в чувствената страна на живота. Благоприятния аспект със Сатурн позволява укрепването и стабилизацията във взаимоотношенията, независомо дали те са делови или лични. Сега е моментът да узаконите дългогодишни връзки, издържали проверката на времето.Освен стабилизация във връзките, пътуването на Венера през Стрелец ще обагри чувствата с благородност, проявата им със щедрост, а новопоявилите се увлечения с авантюризъм и игривост.В обществото като цяло, това ще се изрази както в прояви на благоторителност , така и с шумни празнества и социални изяви.Съръшенно подходяща предпоставка за коледните и новогодишни празници.

Работа и бизнес. С изключително внимание и акуратност се отнасяйте към документацията си, особенно ако предстои да я представяте на проверяващи и отчетни органи.Сделки от всякакъв характер ще достигнат възможния пик, което може да накара някои от вас да прибързат в стремежа си да не изтърват благоприятната възможност.Огледайте всички възможни подробности преди да ги финализирате., за да не се превърне очакваният успех в неочакван провал.При покупки се уверете че закупуваните от вас стоки имат съпоставимост между цена и качество.Пазате се от преувеличени очаквания и високопарни обещания за бъдещи ползи и печалби, особенно в сделки от хазартен тип,финансиви и банкови операции.Изключително подходящ ден за обяви,рекламна дейност, презентации и фирмени партита.

Здраве хранене и красота. Денят е много подходящ за приготвяне и приемане на билкови отвари и билко лечение.Много добри резултати дават и аромотерапията и инхалациите, масажите с етерични масла.Подходящи са също така всички двигателни и дихателни практики насочени към общо укрепване на физиката и най- вече на дихателните органи и крайниците. Освен по спешност не са желателни операциите на белите дробове, ръцете и китките . Най-уязвими са нервната и дихателната система.
Сега е моментът да дадете старт на очистителни процедури, краткотрайни гладувания се цел прочистване на организма или редукция на теглото, както и на освобождаване от вредни навици и зависимосости.

Няма коментари:

Публикуване на коментар