сряда, 2 декември 2009 г.

Ако импулсът ви е бил позитивен, ще получите максимално удовлетворение


Слънце в Стрелец, Луна в Близнаци
16-17 лунен ден
Пълнолуние, 09:30:15 ч




В астрологията най-краткият планетен цикъл е този на Слънцето и Луната. Свикнали сме да го наблюдаваме и вече почти няма човек, който да се съмнява в неговото въздействие върху поднебесния свят и процесите, протичащи в него. Циклите сами по себе са изключително точен и резултатен метод за проследяването на зараждащите и развиващите се процеси и тенденции в природата, обществото и всеки човек поотделно.

Конкретно в случая по време на Новолуние възниква импулс за проявата и използването на принципа и качеството на астрологочния знак, в който то се случва. След това полека-лека се осъществяват действия и мероприятия за волево превръщане на импулса в реалност, който достига своя пик във фазата на Пълнолуние. В този момент всички процеси се намират в своя максимум на проявление и дават максимално експресивна изява на заряда и потенциала, който са генерирали в началото на цикъла.


С две думи днес настъпва кулминацията на всички тенденции, които са се породили или възобновили преди около четиринадесет дни. Ако импулсът ви е бил позитивен, а усилията продуктивни, в тези дни ще получите максимално удовлетворение. Ако ли пък не - поне ще сте наясно къде сте направили пропуски и грешки.



В годишния цикъл на танца между Слънцето и Луната, пълнолунието в Близнаци помага на човечеството да придобие една ясна представа за идеите, които го вълнуват и да намери най-правилния начин за тяхното приложение в живота. То цели да развие познанието, благородството и мекотата - чрез тези качества човек влиза във връзка с Божествената мъдрост, за да може да се прояви справедливостта във всички области на живота.

Настоящата ситуация подпомага любопитните, отворени, емпатични, инициативни и склонни към риск и експерименти хора. У всички се наблюдава известна доза разпиляност и непредсказуемост, люшкане насам-натам в огромното море от информация, която тече в момента на всички нива. Някои ще плуват в свои води, други ще бъдат поизнервени, та дори уплашени от този комуникационен взрив и липсата на точни ориентири и установени граници.

Във втората половина на деня и вечерта се постарайте да избягвате ситуации, които могат да ви натоварят - емоционалното напрежение може да предизвика неадекватни реакции. Моментът е изключително подходящ за освободени от очаквания и предубеденост срещи, контакти, веселие, забавления и романтични преживявания.


Работа и бизнес


За постигането на своите цели в живота, кариерата, бизнеса или самоусъвършенстването, се постарайте да използвате нови методи, идеи и инструменти. Все пак не забравяйте, че гениалността често граничи с лудостта и, където е необходимо, се възползвайте от съветите на специалисти с доказани качества. Новите проекти, които не сте успели да стартирате досега, ще трябва да почакат за по-благоприятни времена. Търговците могат да постиганат максимума в очакваната от тях цена. Ако сте купувачи или разчитате на ниска цена на договаряне, изчакайте още няколоко дни – предложенията, които ще получите със сигурност ще бъдат по-удовлетворителни за вас.

Здраве, хранене и красота

През тези дни са уязвими ръцете, китките и белите дробове. Ефективно е да правите дихателни упражнения, като все пак винмавайте да не настинете. Много подходящ момент за провеждане на практики за балансиране на нервната система, релаксиращи масажи, начало на антицелулитна програма и редукция на теглото.

На всички пожелавам максимално удовлетворение и ясна визия за житейски успех!!!
http://www.varnautre.bg/astro

Няма коментари:

Публикуване на коментар